Liiketoiminta-alueet

Liiketoiminta-alueet

Markkinoilla, joilla Ecolab toimii, on hyvin vaihtelevia puhdistus- ja desinfiointitarpeita ympäri maailman. Kukin liiketoimintayksikkömme keskittyy tiettyihin tuotteisiin ja palveluihin, mutta samalla toimimme yhdessä, yli osasto- ja maarajojen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja ja palveluita.

Meillä on maailmanlaajuisesti hyvin erilaisia asiakasryhmiä, joille tarjoamme kattavia puhdistus- ja desinfiointiratkaisuja – liiketoimintamme on laaja-alaista. Ecolab huolehtii puhdistustoimenpiteistä maatiloilta lautaselle saakka ja on yhteistyössä tunnettujen merkkien tuotantolaitosten kanssa elintarvike- ja juomateollisuudessa. Huolehdimme hygieniatoiminnoista ja potilaiden hyvinvoinnista terveydenhuollon laitoksissa sekä vieraiden tyytyväisyydestä hotelleissa 360° of Protection -ohjelmalla. Olipa asiakas sitten siivous-, catering- tai pesula-alalla, tai millä vain alalla jolla tarvitaan ammattimaisia puhdistustuloksia, Ecolab on erinomainen valinta kestävien ratkaisujen toimittajaksi.

Valitse kiinnostava liiketoiminta-alue tai käyttökohde alla olevasta listasta.

 

TUOTTEET JA TUOTETIEDOT

Tuotekatalogi-sivultamme löydät yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteistamme tilausnumeroineen sekä voit ladata tuotteidemme tuotelehdet.

Back to Top